20.1. – 24. 1. 2025 |
Základní škola a Mateřská škola Jarov, Praha 3, V Zahrádkách 48/1966 |
CELODENNÍ PITNÝ REŽIM: VODA, MLÉKO, KAKAO, ČAJ |
Den | Chod | | Alergeny |
Pondělí 20.1. | Přesnídávka | Řemeslný chléb s pestrou pomazánkou z tvarohu | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Kapustnica | |
Oděd - hlavní jídlo | Gazdovské brambory s feta sýrem | 6.7 |
Svačina | Houska s pomazánkou z červené čočky, zelenina | 1,3,7 |
Úterý 21.1. | Přesnídávka | Sezamová kaiserka se sýrovou pomazánkou s olivami | 1,3,7,9 |
Oběd - polévka | Krémový demikát | 7 |
Oděd - hlavní jídlo | Živánská vepřová pečeně | |
Svačina | Žitný chléb s poamzánkou z Matjes, zelenina | 1,3,4,7 |
Středa 22.1. | Přesnídávka | Rohlík s jogurtovo - bylinkovou pomazánkou | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Slovenská brynzová polévka | 7 |
Oděd - hlavní jídlo | Trenčínské párky s fazolemi, chléb | 1,3,7 |
Svačina | Brownies, ovoce | 1,3,7 |
Čtvrtek 23.1. | Přesnídávka | Celerová pomazánka s mrkví a jablky na opečeném chlebu | 1,3,7,9 |
Oběd - polévka | Houbová | 1.7 |
Oděd - hlavní jídlo | Halušky s uzeným masem a kysaným zelím | 1 |
Svačina | Bramborka, zelenina | 1,3,7 |
Pátek 24.1. | Přesnídávka | Čokoládový pudink s piškoty, ovoce | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Kroupová | 1 |
Oděd - hlavní jídlo | Krůtí prsa s pomerančovou omáčkou a mandlemi, rozinková rýže | 8 |
Svačina | Podmáslový chléb s pomazánkou z pečených paprik | 1,3,7 |
Změna jídelního lístku vyhrazena. |