31.3. – 4. 4. 2025 |
Základní škola a Mateřská škola Jarov, Praha 3, V Zahrádkách 48/1966 |
CELODENNÍ PITNÝ REŽIM: VODA, MLÉKO, KAKAO, ČAJ |
Den | Chod | | Alergeny |
Pondělí 31.3. | Přesnídávka | Musli s mlékem, ovoce | 1,5,7,8 |
Oběd - polévka | Zeleninový vývar s celestýnskými nudlemi | 3,7,9 |
Oděd - hlavní jídlo | Rybí kuličky ve švédské omáčce, gnocchi | 1,4,7 |
Svačina | Řemeslný chléb se sýrovo mrkvovou pomazánkou | 1,3,7 |
Úterý 1.4. | Přesnídávka | Dalamánek s bylinkovým máslem | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Polévka z hlívy ústřičné | 1.7 |
Oděd - hlavní jídlo | Žemlovka s jablky, hruškami, tvarohem a skořicí | 1,3,7 |
Svačina | Kaiserka se salámovou pomazánkou, zelenina | 1,3,7 |
Středa 2.4. | Přesnídávka | Žitný chléb s Lučinou a rajčaty | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Ředkvičková | |
Oděd - hlavní jídlo | Holandská řízek, bramborová kaše | 1,3,7 |
Svačina | Jogurt s piškoty, ovoce | 1,3,7 |
Čtvrtek 3.4. | Přesnídávka | Podmáslový chléb s lososovou pomazánkou, zelenina | 1,3,4,7 |
Oběd - polévka | Zeleninová s jáhly | 1 |
Oděd - hlavní jídlo | Svíčková na smetaně, houskový knedlík | 1,3,7 |
Svačina | Zeleninový chlebíček knupsi s máslem a plátkovým sýrem | 7 |
Pátek 4.4. | Přesnídávka | Banketka s houbovou paštikou, ovoce | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Chlebová s pečenou cibulí a šalvějí | 1,3,7 |
Oděd - hlavní jídlo | Krůtí ragú s fazolí a brokolicí, celozrnné těstoviny | 1.7 |
Svačina | Dýňová houska s pomazánkou Pepeka Námořníka | 1,3,7 |
Změna jídelního lístku vyhrazena. |