21.4. – 25. 4. 2025 |
Základní škola a Mateřská škola Jarov, Praha 3, V Zahrádkách 48/1966 |
CELODENNÍ PITNÝ REŽIM: VODA, MLÉKO, KAKAO, ČAJ |
Den | Chod | | Alergeny |
Pondělí 21.4. | Přesnídávka | | |
Oběd - polévka | | |
Oděd - hlavní jídlo | STÁTNÍ SVÁTEK | |
Svačina | | |
Úterý 22.4. | Přesnídávka | Žitný chléb s pomazánkou z červené řepy, křenem a smetanou | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Koprová polévka s francouzskými knedlíčky | 1,3,9 |
Oděd - hlavní jídlo | Kachní prsíčko s višňovou omáčkou, bramborové noky | 1,3,7 |
Svačina | Houska s pažitkovým tvarohem, zelenina | 1,3,7 |
Středa 23.4. | Přesnídávka | Krupicová kaše s cukrem a Grankem | 1.7 |
Oběd - polévka | Provensálská kuřecí polévka | 1.3 |
Oděd - hlavní jídlo | Směs luštěnin po burgundsku, dušená zelenina, pečivo | 3 |
Svačina | Podmáslový chléb s mrkvovou pomazánkou a žervé, zelenina | 1,3,7 |
Čtvrtek 24.4. | Přesnídávka | Česneková houska s kozím sýrem a paprikou | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Zeleninová polévka | 1.7 |
Oděd - hlavní jídlo | Francouzský vepřový plátek, barevná rýže | 3 |
Svačina | Jogurt, ovoce | 1,3,7 |
Pátek 25.4. | Přesnídávka | Bagetka s pomazánkou ze sušených rajčat, zelenina | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Francouzská cibulačka | 7 |
Oděd - hlavní jídlo | Zapečené francouzské brambory s masem a sýrem | 1,3,7 |
Svačina | Biosaurus | |
Změna jídelního lístku vyhrazena. |