3.3. – 7. 3. 2025 |
Základní škola a Mateřská škola Jarov, Praha 3, V Zahrádkách 48/1966 |
CELODENNÍ PITNÝ REŽIM: VODA, MLÉKO, KAKAO, ČAJ |
Den | Chod | | Alergeny |
Pondělí 3.3. | Přesnídávka | Medové kroužky s mlékem, ovoce | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Krupicová s vejci | 1.3 |
Oděd - hlavní jídlo | Kuřecí křupavé kousky na kari, bulgur | 1.7 |
Svačina | Podmáslový chléb s pomazánkou z fazolových lusků | 1,3,7 |
Úterý 4.3. | Přesnídávka | Staročeská houska s cibulovou pomazánkou | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Vločková | 1.7 |
Oděd - hlavní jídlo | Vepřový protékaný plátek s dušenou brokolicí, brambor | 3.7 |
Svačina | Kobliha, ovoce | 1,3,7 |
Středa 5.3. | Přesnídávka | Bagetka s pomazánkou z pečené makrely, zelenina | 1,3,4,7 |
Oběd - polévka | Hrášková s opečenou houskou | 1,3,7 |
Oděd - hlavní jídlo | Krůtí ragú, dušená rýže | |
Svačina | Žitný chléb s Lučinou a Rukolou | 1,3,7 |
Čtvrtek 6.3. | Přesnídávka | Řemeslný chléb s pomazánkou Pepka Námořníka | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Polévka z hovězího žebra s nudlemi | 1,3,9 |
Oděd - hlavní jídlo | Krupicová kaše s máslem, cukrem a kakaem | 1.7 |
Svačina | Rohlík se šunkovou pěnou, zelenina | 1,3,7 |
Pátek 7.3. | Přesnídávka | Dýňová houska s pórkovou pomazánkou s kuřecím masem | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Sleičí vývar s vaječným svítkem | 3.7 |
Oděd - hlavní jídlo | Fazole v rajčatovém soté se zeleninou, tříbarevné těstoviny | 1,3,7 |
Svačina | Termix, ovoce | 7 |
Změna jídelního lístku vyhrazena. |